1
2
3

Professionelt fokus

MADLOG VITA er et kostvejledningsprogram, udviklet i
tæt samarbejde med danske diætister og kostvejledere.

Log ind

Brugernavn:

Adgangskode:

Glemt login?

Professionelt fokus

LÆS MEREPrøv VITAKOST - vores nye kostprogram til kostprofessionelle

MADLOG VITA er et professionelt kostberegningsprogram indenfor kost og ernæring. Både til PC, Mac og tablets.

Med den nyeste teknologi har MADLOG VITA integreret en række værktøjer og funktioner, i et enkelt program: Klientkartotek, kostplanskartotek, kostplanlægning og -analyse, fødevaredatabase, mikronæringsstoffer, kalorieberegner og -tabel, statistikker, individuelle indstillinger pr. klient, samt avancerede muligheder for redigering af alle indtastninger.

Programmet er online, hvilket betyder, at du undgår tidskrævende installationer og dyre opgraderinger, og du kan bruge programmet fra alle klinikkens computere - uden forudgående installation. Hos MADLOG VITA er brugervenligheden altid i højsædet.

Læs mere om programmet

Alt på ét sted

Med MADLOG VITA kan du samle din klientdatabase og kostplaner på ét sted, så det er let at oprette og ændre en kostplan for den enkelte klient.

Du får et effektivt overblik over din samling af kostplaner, og du sparer tid, da du nemt kan kopiere en kostplan rundt mellem klienter og rette den individuelt til.

MADLOG VITA samler alle redskaber på ét sted.

Læs mere om programmet

Bygget på viden

Siden 2006 har vi udviklet og opsamlet Danmarks største madvaredatabase, som inkluderer DTUs FoodComp og special-produkter indenfor sundhedssektoren, såsom sondemad og specialkost.

Vores udregninger af energibehov er baseret på The Harris-Benedict formel og angivelser for Anbefalet Dagligt Tilskud (ADT) følger Sundhedsstyrelsen og Nordic Nutrition Recommendations.

Se en komplet liste over fødevarerne i vores database

Hurtigt at lære

MADLOG VITA er udviklet til at være det mest brugervenlige og fleksible kostplanlægningsprogram på markedet - uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Der kræves ingen installation da programmet er online. Du får dit eget personlige login og du er i gang på 5 minutter.

Bestil licens

"Programmet er nemt at bruge og meget fleksibelt. Databasen over fødevarer er meget omfattende og jeg benytter ofte opskriftfunktionen til at beregne egne eller klienternes opskrifter." ... læs mere

- Stine Junge Albrechtsen

Stine Junge Albrechtsen er klinisk diætist på Aleris Hamlet Aarhus og forfatter til bogen "Gastric Bypass – inspiration til livet og maden efter operationen"

"Ved den ugentlige vejning kan jeg nemt, udover vægten, registrere alle relevante kropsmål og fedtprocent på den enkelte elev, også selvom jeg har mange elever igennem på kort tid. Her sparer jeg meget administrativ tid, og minimerer risikoen for fejl." ... læs mere

- Cecilie Andersen

Cecilie Andersen er lærer og kostvejleder ved Ubberup Højskole og er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring og Fysisk Aktivitet.